Uslovi Korišćenja

Specijalistička ordinacija SDC Bojanić Kačarević posvećuje punu pažnju zaštiti podataka o ličnosti korisnika sajta www.bojanickacarevic.rs.
Svi podaci o pacijentima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kod ordinacije kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

Ordinacija preduzima odgovarajuće tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog ili nezakonitog korišćenja ličnih podataka pacijenata, uključujući i šifrovanje podataka u skladu sa važećim standardima.

Tokom posete sajtu www.bojanickacarevic.rs ordinacija može prikupiti određene lične informacije koje su neophodne kako bi pacijent poslao pitanje putem kontakt forme.

Ukoliko Pacijent više ne želi da se bilo koji njegov podatak nalazi u bazi kupaca, potrebno je da pošalje zahtev na e-mail [email protected] . Ordinacija će obraditi takav zahtev i e-mailom obavestiti Pacijenta o uklanjanju podataka iz baze.

Specijalistička ordinacija SDC Bojanić Kačarević neće predati podatke o pacijentima koji su prikupljeni putem sajta www.bojanickacarevic.rs bilo kom trećem licu, osim ukoliko je na takvu predaju podataka obavezan u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije.

Sajt www.bojanickacarevic.rs može da prepozna ranijeg korisnika pomoću kolačića. Kolačići personalizuju posete sajtu u skladu sa ličnim potrebama korisnika. Kolačići se mogu onemogućiti podešavanjem Internet postavki uređaja kojim pristupate sajtu.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici privatnosti, kontaktirajte nas:

  • Putem emaila: [email protected]
  • Posećivanjem naše kontakt stranice: https://bojanickacarevic.rs/kontakt/
  • Putem telefona: +381 66 007 021, +381 64 643 336
  • Putem poštanske adrese: Jakišićeva 16, Kruševac